Praktische info over Praktijk Liora

Praktijk Liora, gevestigd in Antwerpen, biedt psychotherapie aan in het Nederlands, Turks en Engels. Met meer dan 5 jaar ervaring bieden we professionele en empathische begeleiding aan individuen van diverse achtergronden. Onze praktijk staat klaar om u te ondersteunen op uw reis naar geestelijke gezondheid en welzijn.

Vragen over Praktijk Liora

Wil je meer weten over de praktijk? Of heb je vragen over ons? Vul het onderstaande formulier in en we zullen je zo snel mogelijk antwoorden.
INFO LIORA
Praktijk Liora Tarieven

Tarieven

Eerste consultatie €80
Individuele sessie €70
Koppel- of gezinssessie €80
Extra verslaggeving €10


Betaling gebeurt op het einde van elke sessie. Dit kan cash (gelieve gepast te betalen) of via de Payconiq/Bancontact app op uw smartphone.

Er is geen Bancontact betaalterminal aanwezig in de praktijk.

Terugbetaling mutualiteit
Verschillende mutualiteiten geven een kleine terugbetaling per jaar. Gelieve u hiervoor te informeren en het desbetreffende terugbetalingsformulier op te vragen bij uw mutualiteit.


Annulatie
Afspraken dienen 48 uur op voorhand geannuleerd te worden en dienen rechtstreeks te worden geannuleerd met de psycholoog waar u een afspraak bij heeft. Bij niet of laattijdige annulatie rekenen we een volledige consultatie aan.

Werkwijze

De eerste stap is het plannen van een kennismakingsgesprek bij één van onze teamleden. Dit kan je doen door zelf een afspraak te plannen via de online agenda, te bellen of te mailen.


Het doel tijdens het eerste gesprek is elkaar leren kennen en exploreren wat de hulpvraag is. De verwachtingen die u heeft staan centraal.


Vanuit de hulpvraag starten we een professioneel traject op maat. Wanneer we merken dat we de gepaste hulpverlening niet kunnen aanbieden, gaan we samen op zoek naar een oplossing.


De duur van een traject is moeilijk vooraf te bepalen en hangt af van het probleem en jouw beleving. Jij staat als cliënt steeds centraal.

Praktijk liora werkwize

Adres

Wij zijn een groep psychologen dicht bij het centrum van Antwerpen.
Ons adres is:
Lange Lozanastraat 142, Antwerpen 2018.
De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren rond de praktijk is betaald en schaars.
Consultancy en therapie bij enkele psychologen van Praktijk Liora is ook mogelijk in het weekend. Maak ten minste 24 uur van tevoren een afspraak met je psycholoog.