Ik ben een klinisch psychologe sinds 2018. Ik heb mijn bachelor- en masteropleidingen aan de Vrije Universiteit Brussel.

Psychologie verheldert hoe we denken, voelen en handelen. Door deze principes te begrijpen, kun je je zelfbewustzijn vergroten, je communicatie verbeteren en sterkere relaties opbouwen.

SEZGI ALPTEKIN

Sezgi studeerde af in 2015 aan de bacheloropleiding in de richtingen arbeids- & organisatiepsychologie en ontwikkelingspsychologie. Ze werkte gedurende deze jaren als vrijwilliger en ondersteunde psychologische en sociologische ontwikkeling van kwetsbare gezinnen, waaronder vluchtelingen. In datzelfde jaar begon ze aan haar masteropleiding klinische psychologie en nam ze deel aan verschillende onderzoeken aan de universiteit. Tijdens haar master deed ze een fMRI-onderzoek naar welk deel van de hersenen data over sociale groepen en stereotypen verwerkt en schreef ze haar thesis hierover. Sezgi liep stage bij verschillende Ngo’s in Zuid-Amerika. Tijdens haar stage bij de vrouwenopvang heeft ze vrouwen actief begeleidt en psychologische ondersteund. Daarnaast gaf ze ook psycho-educatie over huiselijk-familiaal geweld, geweldcyclus, vrouwenrechten, veilige sociale netwerkontwikkeling en toekomstplanning. Tijdens haar stage, die ze begon bij een speciale onderwijs- en revalidatiecentrum, gaf ze psychologische ondersteuning aan kinderen met een handicap en hun families. Daarnaast nam ze een actieve rol op zich als co-therapeut in gezins- en relatietherapieën. Momenteel werkt ze als klinisch psychologe met kinderen, jongeren en volwassenen. Ze werkt voornamelijk integratief omdat ze ervan uitgaat dat elk individu uniek is en daardoor ook een unieke benadering nodig heeft. Ze kijkt samen met u naar oorsprong en betekenis van uw klachten en zoekt samen met u naar een oplossing.

Maak een afspraak met Sezgi

Laden...