Over Ons

We hebben gekozen voor de naam Liora, oftewel licht, omdat ons doel samen met jou aan de slag te gaan om lichtpuntjes, oftewel oplossingen te vinden en/of tot nieuwe inzichten te komen. Dit doen we door middel van therapie en psychologische begeleiding.

LIORA

Waar wij voor staan?

  • Om u zo goed mogelijk te helpen, scholen we ons steeds bij. Daarnaast nemen we regelmatig deel aan intervisie en supervisie.
  • We vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen u en de hulpverlener.
  • We hechten belang aan goede samenwerkingen met externe hulpverleners en partners.
  • We houden rekening met ieders culturele achtergrond en zetten in op cultuursensitieve hulpverlening.

Hoe gaan we te werk?

Via de site kan je gemakkelijk een eerste gesprek inplannen bij één van onze teamleden. Dit kan je doen door zelf een afspraak te plannen via de online agenda, te bellen of te mailen.

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen en exploreren we de hulpvraag. De verwachtingen die u heeft staan hierbij centraal. Vanuit de hulpvraag starten we een professioneel traject op maat. Wanneer we merken dat we de gepaste hulpverlening niet kunnen aanbieden, gaan we samen op zoek naar een oplossing. De duur van het traject is moeilijk vooraf te bepalen en hangt af van het probleem en jouw beleving.

Book een Consultatie

Iedereen loopt wel eens tegen moeilijkheden aan in het leven. Professionele hulpverlening kan hierbij aangewezen zijn. Wij helpen je in dat geval graag verder.

Laden...